Amelitas Redovisning är en redovisningsbyrå i Haninge/Handen som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster, löpande bokföring med mera. Våra elva redovisningskonsulter har mångårig erfarenhet och gedigen utbildning inom redovisning och revision.

Vi är auktoriserade medlemmar i FAR och arbetar efter den nya svenska standarden för redovisningskonsulter, REKO. Som medlemmar i FAR omfattas alla våra tjänster av en ansvarsförsäkring.

Vi arbetar självklart efter kvalitetsmärkningen ”Bättre bokföring” som FAR har tagit fram för att man ska känna sig trygg med att företagets redovisning blir professionellt utförd när man anlitar en auktoriserad redovisningskonsult. Våra kunder är små och mellanstora företag som verkar inom en mångfald branscher.

I vår kundkrets finns allt ifrån snickerifirmor och restauranger till större företag inom tillverkningsindustrin, som verkar både i Haninge, Handen och i övriga delar av Stockholm.Amelitas är en redovisningsbyrå som har som ambition att utveckla varje kunduppdrag, oberoende av storlek eller karaktär, till ett nära och bra samarbete.

Du får en personlig kontaktperson med övergripande kundansvar och vi ser till att er redovisning ger en tillförlitlig bild av ert företags ekonomiska ställning oavsett bransch eller bolagsform. Tillsammans kommer vi fram till ett upplägg som passar ert företag. Naturligtvis bistår vi med rådgivning i olika bokförings- och skattefrågor och hjälper er med alla myndighetskontakter.


Det är viktigt för oss att ha en stabil IT-miljö med bästa tänkbara säkerhet. Vi har vår egen och alla våra kunders material lagrat externt och ett backupsystem som löpande testas.

Våra redovisningskonsulter använder sig av en standardiserad och kvalitetssäkrad (REKO) arbetsmetodik vilket säkerställer att arbetet blir genomfört snabbt och effektivt på rätt sätt.Vi är en redovisningsbyrå som arbetar långsiktigt med våra kunder, och vill gärna se er utvecklas och gläds med er framgång.

Välkommen till Amelitas Redovisning AB i Haninge!